ΕΝΤΥΠΟ  ΣΥΛΛΕΚΤΗ


Παρακαλώ βοηθήστε μας να ολοκληρώσουμε τη βάση δεδομένων των τέχνης του Αλέξη Ακριθάκη.

Αν έχετε στην κατοχή σας έργα τέχνης του Αλέξη Ακριθάκη, ενημερώστε μας παρακάτω, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη βάση δεδομένων μας για όλα τα υπάρχοντα έργα. Εκτιμούμε πολύ τη βοήθειά σας.

Οι ακόλουθες πληροφορίες θα ληφθούν υπόψη κατά την προετοιμασία του καταλόγου raisonné. Αυτή η φόρμα προορίζεται μόνο για ερευνητικούς και αρχειακούς σκοπούς και η συμπλήρωση αυτής της φόρμας δεν εγγυάται την τεκμηρίωση του έργου.

Για ερωτήσεις ή βοήθεια σχετικά με τη συμπλήρωση της φόρμας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: catrais@akrithakis.com

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτής της φόρμας υπόκεινται στη δημοσιευμένη πολιτική απορρήτου που διατίθεται στη διεύθυνση https://akrithakis.com/privacy-policy.

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, συμφωνείτε να μεταβιβάσετε την κυριότητα της εικόνας και των πνευματικών δικαιωμάτων της, των εγγράφων και άλλων πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν τη φόρμα στο The Alexis Akrithakis Estate.

Αναγνωρίζετε ρητά ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία και διαμόρφωση του Catalogue Raisonné είναι οι διαχειριστές του The Estate of Alexis Akrithakis  Raisonné και για οποιαδήποτε απόφαση εάν θα συμπεριλάβει ή όχι αυτό το έργο που δηλώσατε, ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την πολιτική απορρήτου και τους όρους αυτής της φόρμας και ότι οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι αληθείς.